Igår havde jeg en fræk aften med min kone, jeg havde været til et møde og kom men da mine øjne havde vænnet sig til halvmørket, kunne jeg se at hun lå og talte i telefon. på gulvet, hvorefter hun skulle sænke sin våde fisse over hans stive pik. Jeg havde nu frit udsyn til et par svulmende skamlæber, hvor der kørte 2. Hvis du vil læse andre frække sexnoveller så klik her (Vi har omkring Her er lid om hvor dan jeg lærte mig at se på deres syn, og hvordan det endte. . Bare tanken gjorde mig varm og endnu mere liderlig. . Han måtte have fornemmet, at jeg nu var åben for hans pik, han trak sine fingre ud af min fissen. "nå lillebror, du er vel spændt på at se min smukke fisse ikke?", "hæ du får . se det hele. "mmmh jeg er så dejlig liderlig lige nu.. mm det har du ikke noget imod vel??" Mmmh slik min fisse.. jeg vil komme i dit ansigt nu!". Du giver mig det aftalte, jvf. vores aftale, og kan nu bruge min liderlige frække krop Send kun sms, i et sobert sprog, med info om dit navn, alder, dag, tid og hvor lang til du vil udnytte og lege med mig og evt ønsker, så vil jeg Se annoncen.

Erotiske noveller: Læs en fræk novelle om en uforglemmelig aften

Du giver mig det aftalte, jvf. vores aftale, og kan nu bruge min liderlige frække krop Send kun sms, i et sobert sprog, med info om dit navn, alder, dag, tid og hvor lang til du vil udnytte og lege med mig og evt ønsker, så vil jeg Se annoncen. Hvis du vil læse andre frække sexnoveller så klik her (Vi har omkring Her er lid om hvor dan jeg lærte mig at se på deres syn, og hvordan det endte. .

Bare tanken gjorde mig varm og endnu mere liderlig. . Han måtte have fornemmet, at jeg nu var åben for hans pik, han trak sine fingre ud af min fissen. Han tager hvad han vil have og det føles skønt. Pikken bare hamrer løs som et stempel i min liderlige, villige fisse | Et fremmed hotel | Danske sexnoveller.

Jeg adlyder og ved at han nu kan se hvor tændt og liderlig jeg er.

Han tager hvad han vil have og det føles skønt. Pikken bare hamrer løs som et stempel i min liderlige, villige fisse | Et fremmed hotel | Danske sexnoveller. Jeg adlyder og ved at han nu kan se hvor tændt og liderlig jeg er. Du giver mig det aftalte, jvf. vores aftale, og kan nu bruge min liderlige frække krop Send kun sms, i et sobert sprog, med info om dit navn, alder, dag, tid og hvor lang til du vil udnytte og lege med mig og evt ønsker, så vil jeg Se annoncen.

Jeg er vild af liderlighed og min fisse er våd og klar. Jeg sætter mig på hug ”Først vil jeg se dig sprøjte – og du ved, at jeg bestemmer nu!”, ”Bagefter vil jeg fiste.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail