Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad, hvorfor og hvordan, hvad skal man kigge efter – og hvad skal man. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er muligt at få en tid til tantra massage i Århus. Selvom det er sjældent, at man kan booke en tid med få timers varsel. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen Link til: Tantramassage til mænd og til Tantramassage til kvinder. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tantrisk møde i kærlighed og accept. Jeg hedder Kirsten Maria og tilbyder tantramassage til både mænd og kvinder, samt til par.

En tantramassage er et møde. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen Link til: Tantramassage til mænd og til Tantramassage til kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail