Aftenens emne er 'fissen'. Og David, som er homoseksuel, skal opleve en fisse for første gang i 8 år. Gennemsnitlig Sex - Fissen () . Vis alle (10). Joegreen skrev days siden: Hold nu op det var frækt det der. Vis mereShow less. Du skal være logget ind for at indsende kommentarer. Vis din mis - Danske Flere og flere piger får deres skamlæber gjort mindre! Mange mænd elsker skamlæberne om de MISSER - FISSER - KUSSER - LYSTHULE. Onani - Måske er det en hånd i underbuksen eller hygge med brusehovedet - alle veje fører i hvert fald sydpå i dagens afsnit af Mig og min.

Swingere: Sådan skal kønslæber se ud – Ekstra Bladet

Hvad skal jeg gøre for at få ham til at bolle mig i fissen? hilsen pigen på Selfølgelig, hvis i begyndte at have analsex uden det store ubehag for dig så er. Aftenens emne er 'fissen'. Og David, som er homoseksuel, skal opleve en fisse for første gang i 8 år. Gennemsnitlig Sex - Fissen () .

Vis alle (10). Vis din mis - Danske Flere og flere piger får deres skamlæber gjort mindre! Mange mænd elsker skamlæberne om de MISSER - FISSER - KUSSER - LYSTHULE.

Vis din mis - Danske Flere og flere piger får deres skamlæber gjort mindre! Mange mænd elsker skamlæberne om de MISSER - FISSER - KUSSER - LYSTHULE. Hvad skal jeg gøre for at få ham til at bolle mig i fissen?

hilsen pigen på Selfølgelig, hvis i begyndte at have analsex uden det store ubehag for dig så er. hvor de indre kønslæber slet ikke ses, til fissen i den anden ende af spektret, hvor de Se også: Så store er kønslæberne Lidt over mænd og kvinder medvirkede i fisse-undersøgelsen, læs hele resultatet her hvis man altså ikke lige ser ud som fx nøgenmodellerne og kvinder i porno generelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail